Kiütötték a Fradit, rendőrökkel tűztek össze a drukkerek

Győr - Komoly verést mért a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjére készülő Győr a Ferencvárosra a magyar bajnokság vasárnap esti rangadóján. A csarnokban Fradi-drukkerek egy csoportja összecsapott a rendőrökkel.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Már félidőre eldőlt a BL-döntős házigazdák és az ezüstéremre pályázó FTC női kézilabda-mérkőzése, amit a rájátszás második fordulójában rendeztek. A kezi.hu szakportál tudósítása szerint védekezésben és támadásban is óriási volt a különbség a két együttes között. 2-2-ig volt szoros az első félidő, utána 10-2-re húzott el az ETO, amely könnyed edzőmérkőzéssé degradálta a találkozót és végül több mint húsz góllal, 34-13-ra győzött a Ferencváros ellen.

A rangadó előtt az egyik helyi kocsmához érkező Fradi-szurkolók hangos bekiabálással, káromkodással, rigmusokkal hívták fel magukra a figyelmet olyan "sikerrel", hogy két rendőrautó és több egyenruhás is a helyszínre érkezett, számol be róla a Kisalföld.

A portál információi szerint senkit nem vittek el a rendőrök, talán ennek is volt köszönhető, hogy a Magvassy sportcsarnokban már be kellett avatkozniuk az egyenruhásoknak.



A Fradi-szurkolók egy csoportja nem bírt magával a csarnokban, a rendőröknek kellett közbelépniük

Fotó: MTI/Földi Imre

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!