Napelem a fa árnyékában

Szemmel láthatóan komoly áttörésre készül a Volán. A szombathelyi Éhen Gyula téren hetek óta folynak az előkészületek, hogy korszerű, napelemmel működő utas tájékoztatási rendszert építsenek ki.

Peltzer Géza

Hallani rosszindulatú hangokat, miszerint jobb lenne, ha a füstölgő buszokat cserélnék ki újakra, más már előre vetíti, hogy majd az egyik  vasárnap hajnalban úgyis összetörik  részeg huligánok a milliós értékű táblákat. De ezek a megnyilvánulások csak az örök magyar depresszió újabb megnyilvánulásai.

Szerintem előre kell nézni, végül is Európa felé haladunk. Minden rendben halad a munkák során, tényleg csak egy bökkenő van: amint az a képen is látható, az egyik napelem éppen egy dús lombú fa koronájába néz. A munkások jól tájolták a panelt, de hát a fa ott van. Gyanítom, meg  van pecsételve a sorsa  ha nem is az egész növénynek, egy vastag ágának mindenképp. De hiába, áldozatok nélkül nincs haladás.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!