Betörés

2020.04.09. 11:14

Elfogták a besurranó tolvajokat Körmenden

A városban több helyre is betörtek párt nap alatt.

Markó Petra

Fotó: Shutterstock

Kedden írtunk arról, hogy betörők fosztogatnak Körmenden.

Módszerük az, hogy nyitott ajtókat keresnek és, ha találnak be is mennek rajta. Az sem számít, ha a tulajdonos otthon tartózkodik, ha lebuknak mondvacsinált ürüggyel magyarázkodnak, de olyan is előfordult, hogy kést rántottak- legalábbis erről számolt be a legnagyobb közösségi oldalán egy helyi lakos.

Bebes István, Körmend polgármestere Facebook bejegyzésében mondott köszönetet azért az összefogásért, aminek köszönhetően sikerült kézre keríteni az elmúlt napokban a városban több helyre is illetéktelenül behatoló személyeket. Hangsúlyozta: köszöni a rengeteg jelzést, és a rendőrségen megtett tanúvallomásokat.

Hozzátette: ismét egy nagyszerű példája volt ez annak, hogy ha az emberek összefognak, akkor bármit képesek elérni. A városvezető kitért arra is, hogy nagy szükség van most ezekre a közösségi energiákra, egyúttal kérte a lakosságot, hogy vigyázzanak magukra és értékeikre az ünnepek alatt is.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában