Frissen Vasból

2021.11.03. 11:21

Négy fiatal öt kerékpárt lopott el a szombathelyi vasútállomáson – A tulajdonosok jelentkezését várja a rendőrség

A rendőrök olyan sértettek jelentkezését várják, akiknek kerékpárját a szombathelyi vasútállomásról tulajdonították el.

police.hu

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 18010/1580/2021. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt négy fiatalkorú gyanúsított ellen folytat nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint megalapozott a gyanúja annak, hogy a négy fiatal 2021. október 30-án 21 óra és 2021. október 31-én 5 óra közötti időben a szombathelyi vasútállomás épülete melletti, nyitott kerékpártárolóból öt kerékpárt tulajdonított el, amelyeket pontosan be nem azonosítható helyeken hátrahagytak.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság várja mindazok jelentkezését, akiknek kerékpárját a megadott időben és helyen tulajdonították el és biciklijükről részletes leírással, fényképfelvétellel, vagy egyéb, a tulajdonjog igazolására szolgáló dokumentummal rendelkeznek.

A bejelentéseket – a személyazonosító adatok pontos megadásával, telefonos elérhetőséggel, valamint az eltulajdonított kerékpár leírásával, továbbá a rendelkezésre álló dokumentumok csatolásával együtt – a [email protected] e-mail címre várják – olvasható a police.hu-n.

Ezek is érdekelhetik