Frissen Vasból

2021.11.18. 11:30

A vétlen sofőr elhajtott az Egyházasrádócnál történt súlyos baleset helyszínéről

Súlyos sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök 2021. november 17-én, a 86-os számú főúton, Egyházasrádóc térségében.

police.hu

Fotó: Horváth Balázs

Egy egyházasrádóci lakos személyautóval közlekedett a Petőfi utca felől, amikor haladása során az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére behajtott a főút kereszteződésébe, ahol összeütközött egy ott közlekedő, szombathelyi lakos által vezetett személyautóval. Az ütközést követően a szombathelyi sofőr elhajtott a helyszínről anélkül, hogy meggyőződött volna arról, megsérült-e valaki a balesetben. A járművezetőt a járőrök szállították vissza a baleset helyszínére. Az intézkedés során megállapították, hogy a szombathelyi férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A balesetben két személy súlyos, kettő pedig könnyű sérüléseket szenvedett – írják a police.hu-n.

A szombathelyi férfival szemben segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás, engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárás indult. Az egyházasrádóci gépkocsivezetővel szemben közúti közlekedési baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak a körmendi rendőrök.

Korábban írtuk:

https://www.vaol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/sulyos-baleset-tortent-egyhazasradocnal-negyen-serultek-meg-fotok-5484710/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában