Fight Arena

2018.01.04. 20:56

Összeköti Kínát és Szombathelyet a sport iránt érzett szeretet

Budapesten egyeztetett a szombathelyi Őze Balázs, a Fight Arena szervezője és Teddy Wang kínai sportmenedzser.

Cseszkó Tamás

Őze Balázs, a Fight Arena menedzsere és Teddy Wang kínai menedzser a Parlamentben Fotó: Cseszkó Tamás

Mint kiderült, a két ország között egyre szorosabb az együttműködés, egyebek között a küzdősportok területén is.

- Teddy Wang elkötelezett támogatója a hazai küzdő-sportéletnek, így kerültünk kapcsolatba egymással – idézte fel Őze Balázs, hozzátéve, hogy az elmúlt hetekben rendkívül sokat tettek azért, hogy a kínai-magyar kapcsolatokat még szorosabbra fűzzék a sport területén is.

Őze Balázs, a Fight Arena menedzsere és Teddy Wang kínai menedzser a Parlamentben Fotó: Cseszkó Tamás

- Májusban nagyszabású magyar-kínai gálát rendezünk Budapesten, profi K1 és MMA szabályrendszerben, ezért meghívtam Őze Balázst Kínába, ahol ünnepélyes szerződést kötünk, a ceremóniát az állami televízió is közvetíti – árulta el Teddy Wang.

A meghívást természetesen a magyar fél is viszonozza: március 9-én rendezik meg Szombathelyen a Fight Arena következő programját, az osztrák-magyar mérkőzést, amelyre kínai delegáció is érkezik.

- Bízunk benne, hogy a sport hidat képezhet a nemzeteink között, és számos egyéb területen fűzhetjük szorosabbra az együttműködést – mondta Teddy Wang, aki többek között dr. Hende Csabával, az Országgyűlés alelnökével is találkozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában