tehetség

2018.04.06. 15:07

Számítógépet kapott Tóth Márk – A tanulást segíti a Rotary Club

Ismét segít a helyi Rotary Club egy tehetséges gyereknek: számítógépet ajándékozott a 7. osztályos Tóth Márknak.

Merklin Tímea

A kisfiú kitűnő tanuló, nemrég megyei 1. helyezett lett technika versenyen, nyelvtanból 12. lett az országos versenyen. Nemsokára biológia országos versenyre megy. Nagyon intelligens, jó a humora. Az édesanyja egyedül neveli, a nagyapa segíti őket a mindennapokban. A család a számítógép megvásárlását – amely immár nélkülözhetetlen a mai gyerekek sikeres előmenetelében – nem tudta volna megoldani.

Pammer István és Virágh József, a Rotary Club tagjai az Oladi Simon István Utcai Általános Iskolában adták át a számítógépet, ahova a fiú jár, további eredményes tanulást kívánva, azzal, hogy a számítógép megkönnyíti, meggyorsítja az információszerzést.

Fotók: Rotary Club

A fiú kapott egy szkenneres nyomtatót is, továbbá ruha- és cipőutalványt, hogy a nívós versenyeken úgy tudjon megjelenni, ahogy szeretne. Márk nagyon örült az ajándéknak, tudja, hogy a támogatás a tehetségének és a szorgalmának szól. Boldogan erősítette ezt meg a nagyapa, Tóth-Kovács Tamás is. A Rotary Club a fiú tanulmányainak jövőbeni segítését is felajánlotta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában