messziről érkezett

2018.10.04. 10:00

Új vezetője lesz az óvodának Vépen

Kovácsné Halász Éva a Csongrád megyei Csanádpalotáról pályázott, a megbízott óvodavezető helyére őt választotta a testület.

Tóth Kata

A gyurma most a nagy kedvenc. Fotó: Pixabay

Döntött a képviselő-testület a régóta húzódó óvodavezetői pályázati kiírással kapcsolatban. Tavaly év végén Szalai Katalint bízták meg az irányítással, és pályázatot írtak ki az intézmény vezetésére. Két szakképzett pedagógus jelentkezett, akiket zárt ülésen hallgattak meg a testület tagjai, előzőleg mindkettejüket megismerte, pályázataikat véleményezte a szülői szervezet, a szakértői bizottság, az óvónők testülete és az alkalmazotti közösség tagjai. Ezután került a kinevezés ügye Vép és Bozzai közös önkormányzati testülete elé. A pozíciót többségi szavazattal Kovácsné Halász Éva nyerte el.

– Támogató légkör fogadott, megtisztelőnek érzem, hogy bizalmat kaptam, és mindent megteszek, hogy megszolgáljam – árulta el a szakember, aki 23 évig óvónő volt Csanádpalotán, Budapesten irányított egy hatcsoportos óvodát, majd a tótkomlósi ÁMK vezetője lett, Vépen november 12-én áll munkába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában