Így köszöni meg a körmendi fodrász az egészségügyben dolgozók kitartó munkáját

Hajas László mesterfodrász nemrég létrehozott egy facebook csoportot „Szépítsd a dokit!” címmel.

Horváth Iza

Fotó: pixabay.com

A csoport lényege, hogy összegyűjtsék azokat a szépségiparban dolgozókat, akik ingyenes szépítéssel köszönnék meg azt a kitartó és fontos munkát, amelyet az egészségügyben dolgozók végeznek a koronavírus idején is.

Ehhez csatlakozott a körmendi fodrász, Károlyi Nóra is.

Fotó: Károlyi Nóra

Nemrég bejegyzést tett közzé közösségi oldalán, amelyben azt írta, ha újra kinyitja üzletét, vár 5 vendéget, aki az egészségügyben dolgozik. A koronavírus idején üzlete zárva tart a családtagjai és a vendégei védelmében, de bízik abban, hogy minél hamarabb újra dolgozhat.

Elmondta nekünk, azért tartotta fontosnak, hogy ő is csatlakozzon ehhez a csoporthoz, mert így szeretné kimutatni, hogy mennyire megbecsüli az egészségügyben dolgozók kitartó munkáját. Elárulta, már ketten is jelentkeztek, hogy igénybe vennék ajánlatát.

Ha ön is az egészségügyben dolgozik, és élne a lehetőséggel, Károlyi Nórát közösségi oldalán keresztül, vagy telefonon érheti el.

Telefonszáma: 0620 220 2344

Előzmény:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/vas-megye-osszefog-a-bajban-folyamatosan-frissitve-3852303/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában