Körmenden nem vezetnek be további intézkedéseket a hétvégén

A kormány ismét felhatalmazta az ország településeinek polgármestereit, hogy tapasztalataik és belátásaik szerint korlátozásokat vezethetnek be az április 18-19-i hétvégén.

vaol.hu

Bebes István polgármester

Fotó: VN-archív

Bebes István, Körmend polgármestere közösségi oldalán osztotta meg a hírt, miszerint a településen nem tervezik további szigorítások bevezetését az április 18-19-i hétvégén.

A tapasztalatok alapján a város lakói betartják a kijárási korlátozás szabályait, így nem szükséges további intézkedés. Természetesen a rendőrség és a polgárőrség szigorúan ellenőrizni fogja a város közterületeit, hogy mindenki betartja-e a kormányrendeletben előírt kijárási és távolságtartási szabályokat.

A jelenleg életben lévő korlátozások viszont természetesen továbbra életben maradnak:

  • Továbbra is ki- és bejárási tilalom lesz érvényben a Kossuth Lajos utcai Öregek Napközis Otthonában, valamint az Unger László Idősek Otthonában.
  • Továbbra is tilos tartózkodni a város minden játszóterén és sportpályáján. A városi Piac területére pedig csak és kizárólag maszk viselésével léphetnek be mind az eladók, mind pedig a vásárlók.
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában