Koronavírus – A nyarat már járványmentesen tölthetjük, fokozatosan elindul a termelés a szentgotthárdi gyárban

Összegyűjtöttük a legfontosabb koronavírussal kapcsolatos Vas megyei vonatkozású szombati híreket.

vaol.hu

Fotó: pixabay.com

Merkely Béla szerint a nyarat már járványmentesen tölthetjük

Nemes verseny bontakozott ki a részt vevő négy egyetem, sőt a megyék és a városok között is, hogy hol lesz a legmagasabb a megjelenési arány – mondta az országos koronavírus-szűrővizsgálatról dr. Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora.

Egy szombathelyi autósiskola nanotechnológiás eljárással fertőtleníti az oktatóautókat

Kötelező gumikesztyű és szájmaszk viselése mellett Pest megye kivételével országszerte újraindulhatnak a járművezetői vizsgák.

Szerdától fokozatosan elindul a termelés az Opel szentgotthárdi gyárában

Az Opel Szentgotthárd május 13. szerdától fokozatosan és biztonságosan újraindítja a gyártást a gépkocsi értékesítések figyelembe vételével – tájékoztatott szombaton Kaszás Zoltán, az Opel Szentgotthárd kommunikációs munkatársa.

A szombathelyi evangélikus gyülekezetben továbbra is online istentiszteletek lesznek

A kijárási korlátozással kapcsolatos szabályok enyhítésével többek között a szentmiséket, istentiszteleteket is meg lehet tartani a templomokban, hívek részvételével. Nem állt azonban vissza itt sem a régi rend: a koronavírussal összefüggő, az egészséget védő szabályoknak meg kell felelni például távolságtartással, maszkhasználattal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában