Még egy szombathelyi orvosnál igazolták a koronavírus-fertőzést

Budai Dávid

Maszk illusztráció, 20200129, ut, Szombathely, Vas Népe / Unger Tamás

Fotó: Illusztráció

Bár továbbra is jól érzi magát és tünetmentes, dr. Prugberger Lászlónál csütörtökön igazolták a koronavírus fertőzést. Jó hír azonban, hogy felesége asszisztensének a tesztje negatív lett – tájékoztatta szerkesztőségünket az orvos.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, a Váci Mihály utcai felnőtt háziorvosi rendelőben a hét elejétől három orvossal kevesebb rendel a járvány miatt. Először ugyan még csak dr. Németh Petránál igazolták a vírus jelenlétét, ám ezzel együtt a szoros kontaktnak számító férje is karanténba kényszerült, miközben mindettől függetlenül a szintén a rendelőben dolgozó dr. Szremácz Renátánál is jelentkeztek a fertőzés gyanújára utaló tünetek.

A rendelő nem zárt be, de a helyettesítést végző orvosokra nehezedő plusz teher miatt, arra kérték a betegeket, hogy legyenek türelmesek és csak valós panaszokkal keressék fel a rendelőt, és azt is csak akkor tegyék meg, ha a probléma e-mailben, vagy telefonon nem orvosolható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában