Dr. Laki Zsuzsanna fogorvos: átoltottságra van szükség, hogy visszakapjuk a régi életünket

Hiszem, hogy az átoltottság kell ahhoz, hogy visszatérhessen a normális életünk – vélekedik dr. Laki Zsuzsanna fogorvos majdnem egy héttel azután, hogy ő is megkapta a koronavírus elleni védőoltás első adagját.

Polgár Patrícia

Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: VN-archív

A doktornő biztos benne, hogy csak akkor indulhat újra a korábban megszokott, normális életünk, ha eljutunk ahhoz a bizonyos hatvan százaléknyi beoltotthoz országos szinten. Ugyanis a lakosság legalább ekkora hányada kellene, hogy beoltassa magát ahhoz, hogy legyőzzük a koronavírus-járványt és magunk mögött hagyhassuk a vele járó korlátozásokat is. Így nem is volt kérdés a fogorvosnő számára sem, hogy él a lehetőséggel és oltakozik.

Dr. Laki Zsuzsanna fogorvos azt tanácsolja, hogy bízzunk a 21. századi orvostudományban
Fotó: VN-archív

– Természetesen kértem és be is adattam már a védőoltást. Január 8-án kaptam az első adagot. Úgy gondolom, minél előbb érjük el a kellő átoltottsági szintet, annál előbb kapjuk vissza a normális életünket A beoltottak, ha el is kapják a vírust, reményeim szerint szinte tünetmentesen átvészelik a fertőzést, nem esnek ki a munkából, nem kell táppénzre menniük, nem kerülnek kórházba, és elkerülik a későbbi szövődményeket. Édesanyák, édesapák nem szakadnak el hetekre a családjuktól, a tanárok nem hagyják ott a tanítványaikat, orvosok a betegeiket, pincérek a törzsvendégeiket, fodrászok a vendégeiket és így tovább. Az utazás és az együtt ünneplés vagy koncertezés már csak a bónusz lesz – dr. Laki Zsuzsanna így látja a helyzetet.

Hozzáteszi, hogy mindenkinek ajánlja a védőoltást, kortól, egészségi állapottól, vallási és politikai hovatartozástól függetlenül. Olvasóinknak pedig azt tanácsolja, hogy kizárólag a 21. századi orvostudományban bízzanak, és egy pillanatig se tartsanak a védőoltástól!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában