Koronavírusban elhunyt a szombathelyi Bartók Béla Zeneiskola igazgatója

Legyőzte a betegség Czenek Lászlót.

vaol.hu

Az idei év szokatlan körülményeket hozott, de sikerrel teljesítették feladataikat – mondta az igazgató

Fotó: Szendi Péter

A Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetsége közösségi oldalán közölték a tragikus hírt, hogy elhunyt Czenek László, a szombathelyi Bartók Béla Zeneiskola igazgatója.

A Bartók Béla Zeneiskola hivatalos weboldalán az alábbi sorokkal búcsúzik Czenek Lászlótól:

- Mély fájdalommal, és szomorúsággal emlékezünk Czenek Lászlóra, a Szombathelyi Bartók Béla Zeneiskola igazgatójára, a Savaria Szimfonikus Zenekar volt kürtművészére, az izlandi Husavik Zeneiskolájának volt vezetőjére, az emberre, a barátra, munkatársra, aki 2021. febr. 21-én, vasárnap az örökkévalóságba költözött. Emléke szívünkben örökké él. Nem búcsúzhatott el szeretteitől, nem ünnepelhette meg 60. születésnapját, nem költözhetett be az általa megálmodott új házba, nem várhatjuk vissza már a zeneiskolába – a koronavírus legyőzte őt. Kedves Laci! Nyugodj békében! – írták.

" data-width="500" data-show-text="true">

">Megrendülten és megdöbbenve adom közre a gyászhírt, hogy Czenek László, a szombathelyi Bartók Béla Zeneiskola igazgatója elhunyt. :(

Nyugodjék békében!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában