Megkezdődött a 81 év feletti lakosság koronavírus elleni oltása Kőszegen

A kőszegi orvosi rendelőkben az oltási terv szerint folytatódik a lakosság koronavírus elleni oltása.

vaol.hu

Fotó: Facebook/Kőszeg város

Ahogy arról korábban már írtunk, február 4-én, azaz csütörtökön elkezdődik a regisztrált legidősebbek oltása. Őket a háziorvosuk értesíti az oltás pontos időpontjáról és helyszínéről, amely lehet a kórházi oltópont, vagy a háziorvosi rendelő, vagy az idős ember otthona is.

Kőszeg hivatalos " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Facebook-oldalán arról számolnak be, hogy a vasi városban megkezdődött a 81 év feletti lakosság COVID-19 vírus elleni oltása Kőszegen.

- Az elmúlt héten beoltották a kőszegi szociális otthonok lakóit, ma pedig az Egészségházban megkezdődött az idős kőszegiek oltása. Dr. Pusztai Gergő háziorvos rendelőjében a Moderna vakcinájával oltják be a kőszegieket, míg délelőtt a Markusovszky Kórház munkatársai a Pfizer vakcinával oltottak Kőszegen. A kőszegi orvosi rendelőkben az oltási terv szerint folytatódik a lakosság COVID-19 elleni oltása – írják a bejegyzésben.

" data-width="500" data-show-text="true">

">Megkezdődött a 81 év feletti lakosság COVID-19 vírus elleni oltása Kőszegen

Az elmúlt héten beoltották a kőszegi...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában