Frissen Vasból

2021.04.04. 17:49

Hegedűs Csabát és feleségét is kiengedték a kórházból

Korábban beszámoltunk róla, hogy március végén Hegedűs Csaba, Magyarország századik olimpiai bajnoki címét megszerző korábbi birkózó, Szombathely és Sárvár díszpolgára elkapta a koronavírust és kórházba került.

nso.hu, vaol.hu

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Hegedűs Csaba még márciusban kapta el a koronavírust, majd kórházba is kellett szállítani. Épp úgy, mint feleségét, aki szintén megfertőződött. A legutóbbi információk arról szóltak, hogy egyelőre mind a ketten kezelésre szorulnak, de állapotuk stabil – írja a Nemzeti Sport Online.

A Nemzeti Sport korábbi főszerkesztője, Szekeres István vasárnap saját Facebook-oldalán tett közzé " target="_blank" rel="noopener noreferrer">egy bejegyzést, melyben tudatta, hogy a 72 éves legendát szombaton, feleségét vasárnap engedték ki a kórházból, miután mind a ketten negatív tesztet produkáltak.

Korábban írtuk:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/korhazba-kerult-a-sarvari-szuletesu-hegedus-csaba-muchen-olimpiai-bajnoka-4780546/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában