Frissen Vasból

2021.04.29. 17:58

Így teljesítették Vas megye táncosai a Jerusalema kihívást – videó

A pandémia miatt ebben az évben elmaradnak a tánc világnapi megszokott rendezvények is. De hogy mégse maradjanak táncos élmény nélkül, egy kis meglepetéssel készültünk kedves olvasóinknak.

VN

Fotó: vaol.hu

Megkértünk néhány, a megye különböző pontjain tevékenykedő sikeres táncegyüttest, hogy táncoljanak el egy közös koreográfiát, amit teljesítettek is. Ki-ki a saját környezetében, saját közösségével. Nem véletlenül választottuk a dél-afrikai DJ Master KG dalát és az arra eltáncolt egyszerű koreográfiát. A Jerusalema kihívás az egész világon sok-sok millió követőre talált, munkahelyi, baráti közösségek csatlakoznak hozzá, hirdetve a szeretetet, a vidámságot, a vírus elmúlása után újrainduló világba vetett reménységet.

A táncosok mindenütt nagy örömmel csatlakoztak a kezdeményezéshez, jólesett egy kis pezsgés a fellépések nélkül eltelt hosszú idő után. Voltak, akik a saját stílusukra formálták a világhírűvé vált mozdulatokat. A produkciókat fotóriporterünk, Horváth Balázs rögzítette és vágta össze egy közös videóvá. Az összeállításban ismert Vas megyei helyszínek is felbukkannak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában