Frissen Vasból

2021.04.30. 16:35

Rendkívüli oltások napja: Vasvárról és Sárvárról is érkeztek információk – Fotókkal

Mutatjuk, hogy zajlott a két vasi városban az oltakozás.

Vas Népe

Sárvár

Fotó: PÁS

Sárvár

A sárvári Szent László Kórház két oltópontján a rendkívüli oltási akció napján pénteken 400 adag Pfizer vakcina érkezett. A kórház bejáratánál egész nap sorokban várakoztak az oltásra az emberek. A kórház melletti bevásárlóközpont parkolójánál, az ünnep előtti vásárlási roham hatására és az oltásra érkezők gépjárműveinek összezsúfolódása miatt a Rákóczi utcában a kora délutáni órákban rendőri irányítottaa forgalmat. Az oltásra hirtelen tömegesen regisztrálók rendszert leterhelő jelenléte még a főtéri patikában is érezhető volt. A gyógyszertárak által is használt elektronikus egészségügyi szolgáltatási térben hosszú percekig tartott egy-egy gyógyszer eladás előtti felvitele.

Sárvár
Fotó: PÁS

 

Vasvár

A vasvári Egészségház oltópontján fegyelmezetten várakoztak az emberek a Pfizer vakcinára. Nem csak Vasvárról, hanem a Hegyhátról is érkeztek az oltakozók, többeket települési falubuszuk szállított az oltási helyszínre. Kora délelőttől folyamatosan érkeztek a vakcinát felvenni szándékozók az Egészségházba , az oltakozók száma egész nap kiegyenlített volt, az oltás gördülékenyen haladt.

Vasvár
Fotó: PM

Folyamatosan frissülő cikkünkben beszámolunk a mai nap legfontosabb történéseiről:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/rendkivuli-oltasok-vasban-sorszamot-osztottak-szombathelyen-gyors-utemu-oltakozas-kormenden-fotok-4884976/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában