Frissen Vasból

2021.04.15. 14:28

Több mint százmilliárd forintból 50 kilométernyi útszakasz épül Vas megyében

Hende Csaba parlamenti alelnök, Szombathely országgyűlési képviselőjének közvetítésével létrejött a találkozó Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter, valamint Nemény András polgármester és Bokányi Adrienn tanácsnok között.

Vas Népe

Fotó: Miniszteri Kabinet

Hende Csaba érdeklődésünkre elmondta, Gulyás Gergely a találkozón megerősítette azt, ami a közelmúltban már a parlamentben is elhangzott: a kiemelt társadalmi igényeken alapuló közútfejlesztések finanszírozásáról szóló kormányhatározat tartalmazza mindhárom, Szombathely jövőjét nagyban meghatározó útfejlesztést.

A kormány összesen több mint százmilliárd forinttal járul hozzá a Szombathely és Kőszeg, valamint a Szombathely és Egyházasrádóc közötti gyorsforgalmi út, továbbá a város északi elkerülő útjának megépítéséhez. A beruházások a következő önkormányzati ciklusban valósulhatnak meg.

Kapcsolódó cikk:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/szombathely-jovoje-a-tet-egy-asztalhoz-ult-gulyas-gergely-hende-csaba-es-nemeny-andras-4839508/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában