Frissen Vasból

2021.04.11. 16:00

Vádemelési javaslat: Csepregen okozott balesetet az ittas ukrán kamionsofőr

A Szombathelyi Rendőrkapitányság befejezte a büntetőügy vizsgálatát.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szombathelyi Rendőrkapitányság befejezte a büntetőügy vizsgálatát.Egy ukrán állampolgárságú férfi az általa vezetett járműszerelvénnyel anyagi káros közlekedési baleset okozott 2021. február 13-án, Csepregen, a Széchenyi téren, majd elhajtott a helyszínről. A rendőrség munkatársai a 32 éves járművezetőt Vasasszonyfán igazoltatták, ahol a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre előállították. Az ukrán sofőrrel szemben – vezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult – közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

A szükséges eljárási cselekményeket a Szombathelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya elvégezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Szombathelyi Járási Ügyészségnek megküldte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában