Vas megyében is jelentősen nőtt a fertőzöttek száma

Galgóczy Ágnes, a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NKK) járványügyi osztályvezetője az Operatív Törzs csütörtöki tájékoztatóján elmondta: mint az a 11. hétről a 12. hétre vonatkozó adatokból kiderül, Heves megyében, Vas megyében és Jász-Nagykun-Szolnok megyében nőtt a legnagyobb mértékben az új fertőzöttek száma.

Vas Népe

Budapest, 2020. április 21. A kormany.hu által közreadott képen védőfelszerelést viselő orvosok a koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított részlegen az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben 2020. április 21-én. MTI/kormany.hu/Árvai Károly

Forrás: MTI/kormany.hu

Fotó: Árvai Károly

Hevesben 45 százalékkal, Jász-Nagykun-Szolnok megyében 37 százalékkal, megyénkben pedig 43 százalékkal több új esetet regisztráltak.

Csökkenést három megyében figyeltek meg: Somogy, Komárom-Esztergom és Nógrád megyékben. A legkevesebb új regisztrált fertőzött múlt héten Zala megyében volt, az összes eset 1,57 százalékát diagnosztizálták a szomszédos megyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában