Gyereknap 2021

2021.05.30. 18:00

Luxusautóval egy kör Püspökmolnáriban – Horváth Miki elöl, hátul kipróbálta a hófehér bőrüléseket – fotók, videó

Kétszer is írtunk már a négy és fél éves Horváth Mikiről, akinél az orvosok idegrendszeri sérülést követő agyi bénulást diagnosztizáltak. A kisfiú autómániás, gyermeknapra különleges járművel leptük meg.

Tóth Kata

20210524 gyermeknapi kívánság, Mikike a Tesla-val, Püspökmolnári, Szendi Péter, Vas Népe

Fotó: Szendi Péter

Miki mozgásfogyatékossággal él. Legutóbb arról számoltunk be, hogy esélyt kap, hogy robotterápiájával fejlődjön. Az már az első látogatáskor feltűnt, mennyi kisautó veszi körül a szobájában, és milyen jól ismeri a márkákat. Így jött az ötlet, hogy olyan járművel kedveskedjünk neki, amilyenből a vasi utakon se sokat látni.

Pünkösdhétfőn dél körül egy Tesla Model X fékezett a házuk előtt. Beljebb kerülve az udvaron látványos zenés produkciót mutatott be Miki kedvéért: hátsó ajtói, mint a sirály szárnyai nyíltak ki. A luxus elektromos autó tulajdonosa, Horváth Takács Szabolcs az első szóra jött, Mikit és a szüleit elvitte egy körre, aztán minden autóval kapcsolatos okos gyerekkérdésre készségesen válaszolt.

Kiemelt képünkön: Ez aztán szuper volt – Horváth Miki elöl és hátul is kipróbálta a hófehér bőrüléseket

Korábban írtuk:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/elindulhat-a-gyujtes-a-puspokmolnari-fiu-horvath-miki-gyogykezelesere-4824772/

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/ujabb-eselyt-jelenthetne-a-kisfiu-szamara-a-robotterapia-4693438/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában