Gyereknap 2021

2021.05.29. 08:00

Nagy Jonathan bűvésztől tanult trükköket Neczpál Bori és Milán – fotók

A nyolc­éves Neczpál Bori nevében az apukája írt. Kislánya vágya az volt, hogy Nagy Jonathan bűvésztől tanulhasson néhány egyszerű trükköt. Bori a bátyját, Milánt is magával vitte.

Tóth Kata

Nagy Jonathan bűvész teljesíti a gyereknapi kívánságot. 20210524 Szombathely Fotó: Unger Tamás UT Vas Népe

Fotó: Unger Tamás

Borinak otthon mikiegeres varázslódoboza van, egy dobókocka-mutatványt nekünk is bemutatott. Izgatottan készült a Jonathannal való találkozásra – korábban videón látta már az illuzionistát. Varázspálcával melegítettek, aztán egy papírzacskóból sok-sok átlátszó műanyag ajándékdobozt húzott elő a mester.

Vízzel teli és üres műanyagpoharakkal folytatták – Milán „eltüntette” a vizet –, aztán Jonathan ezresből húszezrest hajtogatott, az üres színezőből színeset varázsolt. Utána befőttesgumi- és gondolatolvasós kártyatrükköket tanított a gyerekeknek. Ha Borcsi bűvészkarrierről álmodna, arra is felkészítette: vannak trükkök, amelyeket szinte „a kellék csinál meg helyette”, de kell a jó előadásmód, és van, amit rengeteget kell gyakorolni.

Kiemelt képünkön: Hiába figyelték a kezét, Neczpál Bori és Milán nem jött rá Nagy Jonathan módszerére – kivéve, ha ő is úgy akarta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában