Frissen Vasból

2021.06.11. 06:00

Az első jóslás – Mentett sirály tippelt az Európa-bajnokság nyitómeccsére – videóval

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) évekkel ezelőtt egy különleges, egész Európán átívelő tornát álmodott meg fennállásának 60. évfordulójára. Hazánk az idén nem csak házigazdaként, résztvevőként is ott lesz a bajnokságon. A különleges évforduló kapcsán lapunk nem mindennapi módon szeretné segíteni a futballrajongókat a mérkőzések eredményeinek megtippelésében. Az Állatvédők Vasi Egyesületének védenceit kértük fel, hogy napról napra, játékos módon jósolják meg a torna mérkőzéseinek eredményeit.

Polgár Patrícia

Fotó: Horváth Balázs

Az Európa-bajnokság első mérkőzésén Törökország és Olaszország lép pályára ma 21 órakor. Elsőként az egyesületnél néhány hete vendégeskedő sirály tippelt. A madár legyengült állapotban, egy víztől távol eső lakókörnyezetből került az állatvédőkhöz. Látható sérülései nem voltak, így a gondos ellátásnak köszönhetően gyorsan regenerálódott, heteken belül szabadon engedhető. Amit pedig a mai meccsel kapcsolatban jósol: egyértelműen az olasz válogatott kerül ki győztesen a viadalból.

Kapcsolódó cikk:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/mentett-allatok-josoljak-meg-az-europa-bajnoksag-meccseinek-eredmenyeit-5012908/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában