Frissen Vasból

2021.06.17. 07:55

Ismét káosszal indult a reggel a kőszegi határnál – Hatalmas dugó alakult ki

Az Ausztriába ingázóknak megint nem volt könnyű reggelük, nehezen jutottak át a szomszédos országba.

vaol.hu

Fotó: Facebook

Olvasóink már megszokhatták, hogy folyamatosan beszámolunk a vasi határátkelőkön kialakult helyzetről, hiszen a megyéből sokan ingáznak a munkahelyük miatt Ausztriába. Szinte már természetesnek számít, hogy hétfőnként eléri a káosz a jelentős forgalmat bonyolító kőszegi határátkelőt, mivel ilyenkor az átlagnál többen indulnak a munkába. A hosszabb várakozási időt borítékolni lehet a hét első napján, ami ezen a héten sem volt másként.

Olvasóinktól azonban úgy értesültünk, hogy az ingázók csütörtökön reggel is komoly nehézségek árán jutottak csak át a szomszédos országba. Fél 5-kor még viszonylag zökkenőmentesen ment a haladás, de 5 óra előtt már közel 30 percet vett igénybe az átérés. 5 óra 20 perckor már megközelítőleg 5 kilométeres kocsisor torlódott fel a kőszegi határ előtt. A helyzet fél 7 után normalizálódott, 7 órakor már könnyedén lehetett átjutni Ausztriába, azóta is zavartalan a közlekedés. Ezt a rendőrség a hivatalos oldalán is megerősíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában