Frissen Vasból

2021.06.15. 15:50

Pályán a magyarok! – Léna portugál győzelemre szavazott – videó

Kedden este a labdarúgó-Európa-bajnokság magyar szívhez legközelebb álló mérkőzését láthatják a szurkolók. 18 órától a magyar válogatott először lép pályára a bajnokság során a Puskás Arénában. Méghozzá nem kisebb ellenfél, mint a címvédő Portugália ellen. Lássuk, az Állatvédők Vasi Egyesületének védence hogyan látja a mérkőzés alakulását!

Polgár Patrícia

Fotó: Horváth Balázs

Nehezebb csoportba aligha sorsolhatták volna be a magyar válogatottat. Az F csoportba került ugyanis Magyarország mellett egy Európa-bajnoki címvédő, egy világbajnok, valamint egy korábbi világ- és Európa-bajnok csapat is. Hazánk szereplését tovább nehezíti, hogy Szoboszlai Dominik, valamint kijelölt helyettese, Kalmár Zsolt sem vehet részt az Eb-n. Afelől azonban nem lehet kétség, hogy a szurkolók teljes mellszélességgel a csapat mellett állnak: a fiúk telt ház előtt léphetnek pályára a ma kora esti mérkőzésen. A magyar–portugál rangadó eredményének megjóslását, ahogyan azt illik, egy magyar fajtára bíztuk.

Lénát, a kétéves komondor keverék szuka kutyát még fiatalon a vépi kölyökmentőktől fogadta örökbe egy család, amelytől állandóan megszökött. Mivel újdonsült gazdái költözés előtt álltak, lemondtak Lénáról, így a kutya az Állatvédők Vasi Egyesületének gondozásába került – alultápláltan, ivarosan, borzalmas állapotú bundával. Alkalmi jósunk bizonyára megsejthette, hogy kemény csata előtt áll csapatunk, gondolkodás nélkül az ellenfélnek adta szavazatát. Reméljük, azért nem lesz ennyire egyértelmű az a győzelem.

A meccs végkimenetelétől függetlenül hatalmas eredménynek számít, hogy válogatottunk nemcsak rendezőként, de versenyzőként is ott lehet a bajnokságon. Bízunk benne, hogy ezúttal sem okozunk az öt évvel ezelőttinél kisebb fejtörést a portugál válogatott élén futballozó Ronaldónak. A magyar csapat egyébként legközelebb szombaton 15 órakor lép pályára, akkor Franciaország ellen.

Kiemelt képünkön: Léna gondolkodás nélkül a portugál csapat győzelme mellett tette le a voksát

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában