Frissen Vasból

2021.07.18. 11:11

Dulakodásba keveredett Dzsudzsák – fojtogatták, amikor szombathelyi kötődésű csapattársa védelmére kelt

A tömegjelenetben megragadták Dzsudzsák Balázs nyakát is. A barátságos meccs nem volt igazán barátságos.

borsonline.hu, vaol.hu

Hungary's midfielder, captain Balazs Dzsudzsak poses prior to the UEFA Euro 2020 qualification football match between Hungary and Azerbaijan in Groupama Arena of Budapest, Hungary on October 13, 2019. (Photo by ATTILA KISBENEDEK / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Attila Kisbenedek

Kisebb tömegjelenet alakult ki a szombaton kora este rendezett DVSC-Vasas felkészülési mérkőzésen Telkiben. A debreceniek többek között Dzsudzsák Balázs góljával 3-0-ra nyertek, ám a találkozó mégsem erről maradt emlékezetes.

Indulatoktól sem volt mentes a Loki-Vasas, melyen csapatkapitányunk, Dzsudzsák Balázs nem volt rest kiállni társai mellett

– olvasható a beszámoló a DVSC hivatalos Instagram-oldalán, ahol fotókat is közöltek a tömegjelenetről.

Ezeken jól látszik, hogy ellenfele megragadta Dzsudzsák Balázs torkát.

" data-instgrm-version="13">

 

View this post on Instagram

 

A beszámoló szerint a 87. percben alakult ki az erőteljes lökdösődés, a játékvezető a debreceni Ugrai Rolandot és a vasasos Szilágyi Zoltánt ki is állította – írja a Bors. Mint az ismeretes, a balhé egyik szereplője, Ugrai Roland több szállal is kötődik a Haladáshoz, és Szombathelyhez, hiszen az Illés Akadémián pallérozódott, majd első NB I-es meccsét is a Szombathelyi Haladás színeiben játszotta. A vasi klubot – két részletben – összesen hat évig szolgálta.

A felkészülési találkozó, vagy ahogyan sokan hívják barátságos mérkőzés mindenesetre nem volt igazán barátságos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában