Frissen Vasból

2021.07.23. 16:30

Fidesz: „Lejönnek a pesti fejesek Szombathelyre”

VN

Budapest, 2020. január 22. Karácsony Gergely főpolgármester a magyar kultúra napján sajtótájékoztatót tart a budapesti Gerlóczy utcában 2020. január 22-én. A Városháza Gerlóczy utcai épületszárnyában kap helyet a Budapest Galéria, és az idén elkezdődik a Merlin Színház korábbi, az utcában álló épületének felújítása.

Forrás: MTI

Fotó: Mónus Márton

Ahogy arról mai cikkünkben írtunk, utcafórumra hívta a szombathelyieket Ungár Péter kampánycsapata. Az eseményen Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere, Kunhalmi Ágnes, az MSZP elnöke és Nemény András, Szombathely polgármestere is részt vesz.

„Lejönnek a pesti fejesek Szombathelyre” – így reagált a Fidesz szombathelyi csoportja közösségi oldalán. Hozzátették: „Egyszerűbb lett volna, ha Ungár, Karácsony és Kunhalmi Pesten futnak össze, akkor csak Neménynek kellett volna utaznia.”

„Ungár Péter budai milliárdos mit hozott eddig Szombathelyre az iparszerű gyalázkodáson kívül? Semmit” – írták még a bejegyzésben.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Kapcsolódó cikk:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/az-ellenzeki-elovalasztasi-bizottsagban-ungar-delegaltja-a-volt-fideszes-alpolgarmester-5139665/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában