Frissen Vasból

2021.08.30. 16:38

Elhunyt Sipos Norbert nyugalmazott tűzoltó törzszászlós

Sipos Norbert (1969-2021) nyugalmazott tűzoltó törzszászlós, a Sárvári Város Hivatásos Önkormányzati Tűzoltósága különleges szerkezelője életének 52. évében elhunyt.

vaol.hu

Fotó: Pixabay

A törzszászló tűzoltó szolgálatát 1993. november 1-én kezdte Sárváron, mint beosztott tűzoltó, majd 1994. július 1-től különleges szerkezelői beosztást látott el. Tűzoltó szolgálata alatt több ízben részesült városi és tűzoltóparancsnoki elismerésben. Nyugállományba 2010. december 30-án vonult – írják a vas.katasztrofavedelem.hu-n.

Sipos Norbert tűzoltó. törzszászlóst a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a saját halottjának nyilvánította. Búcsúztatására 2021. szeptember 2-án, 15.00 órakor a Sárvári Városi Temetőben kerül sor.

Emlékét kegyelettel őrzi a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Sárvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség és a Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság személyi állománya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában