ünnep

2021.09.01. 17:15

A sárvári városvezetők 85. születésnapján köszöntötték a település korábbi polgármesterét

Kondora István polgármester dr. Szijártó Valéria címzetes főjegyző asszonnyal és Dr. Máhr Tivadar alpolgármesterrel köszöntötte 85. születésnapja alkalmából Dr. Dénes Tibort, Sárvár nyugalmazott polgármesterét.

vaol.hu

Fotó: Facebook/Kondora István

Isten éltesse sokáig, további jó egészséget kívánunk neki és kedves feleségének is! – fogalmazta meg jókívánságait az ünnepelt számára közösségi oldalán Kondora István polgármester.

Dr. Dénes Tibort 1994 decemberében az első közvetlen polgármester-választásokon a FIDESZ, FKGP, MDF, KDNP és több társadalmi szervezet támogatásával a város lakossága Sárvár polgármesterévé választotta.

Sárvár polgárai 1998-ban, 2002-ben és 2006-ban az önkormányzati választásokon szavazataikkal ismételten elismerték és megköszönték Dr. Dénes Tibor Sárvár érdekében, a város fejlesztésében végzett lelkiismeretes és eredményes munkáját, és meghatározó, 60% feletti szavazattöbbséggel a város polgármesterévé választották.

Polgármesteri tisztsége mellett négy ciklusban /16 évig/ tagja volt a Vas Megyei Közgyűlésnek, nyolc évig a Pénzügyi, Gazdasági és Vagyongazdálkodási Bizottság elnöki tisztségét is betöltötte.

Polgármesteri megbízatása legfontosabb feladatának Sárvár város gazdasági fejlődésének előmozdítását tekintette, felismerve, hogy minden fejlesztési lehetőség kihasználása a gazdasági állapot, a „gazdasági erő” függvénye.

Dr. Dénes Tibor nyugalmazott polgármester részére Sárvár város, annak lakossága érdekében különösen a gazdaság, a városfejlesztés terén két évtizeden át kifejtett kiemelkedő tevékenységének elismerése, köszönete, ragaszkodása és tisztelete legméltóbb kifejezéseként Sárvár Város Díszpolgára címet adományozta 2011. március 15-én Sárvár Város Önkormányzati Képviselő-testülete.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában