Frissen Vasból

2021.11.25. 07:00

Főzőműsorban mérette meg magát Pars Krisztián

Pars Krisztián kalapácsvető a múlt héten az egyik kereskedelmi csatornán elindult gasztroműsorban csillogtatta meg főzőtudományát, mellyel két adásig jutott el – múlt csütörtökön kiesett a versenyből.

Polgár Patrícia

Fotó: RTL Magyarország

Megkerestük a Dobó SE atlétáját, hogy számoljon be lapunknak a műsorban szerzett élményeiről. Mint mondta, egyszer már megkereste a csatorna azzal, hogy van-e kedve szerepelni a műsorban, ám akkor nemet mondott az edzések miatt. Az elmúlt hónapokban azonban sérülése miatt felszabadult egy kis ideje, így vállalta a megmérettetést.

– Mindig érdekelt a „fine dining” világa, és mivel keveset főzök otthon, úgy gondoltam, jót tehet, ha bepillantást nyerek a konyhaművészet ezen ágába – nyilatkozta a sportoló, aki azt is megosztotta velünk, hogy az éttermekben szeret kísérletezni és új ételeket kipróbálni. Kedvence azonban a ­steak – ezt saját bevallása szerint maga is finoman készíti el.

Bár két adásig jutott el, úgy látja, rengeteg hasznos tudást sajátított el az adott ízvilágok megteremtéséről és a konyhatechnológiai eljárásokról. Ennek köszönhetően saját konyhájában is merészebben mer majd kísérletezni. A versennyel kapcsolatban elmondta: nagy kihívás volt számára a helytállás.

Kiesésének az okát előzékenységében látja, hiszen utolsó főzésénél szinte mindenkit maga elé engedett, így neki egy számára ismeretlen alapanyag, a vese maradt, amellyel nem igazán tudott mit kezdeni.

Kiemelt képünkön: Pars Krisztián a műsorban szakácsként is kipróbálhatta magát

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában