Frissen Vasból

2021.11.05. 18:10

Fűtés nélkül az egyik szombathelyi iskola

Értesüléseink szerint pénteken délelőtt az Oladi Általános Iskola egyes osztálytermeiben hidegek maradtak a radiátorok. A problémát a szomszédos épület energetikai korszerűsítése okozta.

Vas Népe

Ha a közös képviselő igényli, általában aznap, de legkésőbb 24 óra múlva beindítják a fűtést

Fotó: Illusztráció: Unger Tamás

Frissítés:

Fodor István tankerületi igazgató lapunknak elmondta: intézkedtek a radiátorok gyakori légtelenítéséről, a iskola vezetősége módosította a terembeosztást, így a gyerekek megfelelő körülmények között tanulhattak. A tankerület felvette a kapcsolatot a kivitelezést végző cég képviselőjével és a munkálatokat megrendelő önkormányzat felelős munkatársával is, akiktől kérte a probléma haladéktalanul történő végleges megoldását. Hozzátette: az érintett tanulókat és szüleiket értesítették, de az iskola jelzése alapján a gyakori légtelenítésnek köszönhetően már javult a helyzet.

Korábban írtuk:

Kerestük az ügyben az intézmény igazgatóját is, aki egyéb részleteket nem árult el, de elmondta: tudomása szerint egyetlen gyermek sem hiányzott pénteken délelőtt emiatt az iskolából.

Mint ismeretes, több mint 400 millió forintból újul meg az Oladi Technikum épülete, a beruházás érinti a fűtés korszerűsítését is. Úgy tudjuk, ott semmiféle fennakadást nem észleltek pénteken. Szerettük volna megtudni a Szombathelyi Tankerületi Központtól, hogy pontosan mi okozta a problémát és várhatóan mikorra áll helyre a szolgáltatás, ám egyelőre nem kaptunk választ.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában