Frissen Vasból

2021.11.26. 07:17

Kereszteződésben álló autót tarolt le egy BMW Sárvárnál – fotók

Az ütközés után mindkét jármű az árokban állt meg.

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

Csütörtökről péntekre virradóra súlyos baleset történt Sárvár közelében, a 84-es főút és az Ostffyasszonyfa felé vezető út kereszteződésében. Egy BMW személyautó haladt a 84-es úton Hegyfalu irányába, amikor a jármű Sárvárnál eddig ismeretlen okból letért az útról a menetirány szerinti jobb oldalon, kidöntött egy közlekedési táblát, majd a kereszteződésben a stop táblánál az áthaladásra szabályosan várakozó Skoda oldalának ütközött.

Az ütközés után mindkét jármű az árokban állt meg. A balesetben a Skoda vezetője súlyosan megsérült, őt a sárvári tűzoltók feszítővágóval szabadították ki az összetört autóból, majd a mentők kórházba szállították. A BMW vezetője is megsérült, az elsődleges információk alapján könnyebben, őt szintén kórházba kellett szállítani. A mentés és a helyszínelés idején az érintett útszakaszon rendőrök irányították a forgalmat.

Érdekesség, hogy a 112-es segélyhívót a BMW-ben lévő asszisztencia automatikusan hívta, miután a járműben az ütközés miatt kinyíltak a légzsákok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában