Frissen Vasból

2021.11.08. 20:00

Lendületben Sárvár: új tekepályát avattak a sportcentrumban

Teljessé vált a Sárvár Aréna szolgáltatási palettája.

Pajor András

Fotó: Pajor András

A Sárvár Aréna tekecsarnokának elkészültével teljessé vált a sportcentrum teljes szolgáltatási palettája. Az ünnepélyes átadón részt vett Ágh Péter országgyűlési képviselő, Kondora István polgármester, dr. Máhr Tivadar és Szabó Zoltán alpolgármesterek, Ruzsics Norbert, a kivitelező ZÁÉV Zrt. termelési igazgató-helyettese és Farkas Imre, a Sárvári Kinizsi SE tekeszakosztály-vezetője.

Fotó: Pajor András

– Az elkészült tekepálya is bizonyítja, hogy Sárvár lendületben van. Ezzel a létesítménnyel vált teljessé a jelentős kormányzati támogatással és a város önkormányzatának összefogásával megvalósult Sárvár Aréna – fogalmazott avató beszédében Ágh Péter.

A 4 dobósávos, 28 méter hosszú és 8 méter széles pályát, amelyhez nézőtér és vendéglátó rész is tartozik, az avatási próbagurítások után a Sárvári Kinizsi tekései a Herend csapata elleni NB I-es találkozóval vették birtokba.

Fotó: Pajor András
Fotó: Pajor András

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában