Frissen Vasból

2021.11.03. 17:01

Mi legyen a városi strand helyén? Dr. Széll Kálmán is állást foglalt az ügyben

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a régi városi strand csaknem 4500 négyzetméteres területét is eladná a szombathelyi önkormányzat abban a több, mint 800 millió forintos ingatlancsomagban, ami már eddig is komoly vitát váltott ki.

vaol.hu

Fotó: Unger Tamás

Először civil kezdeményezés indult, hogy ne adják el a területet, inkább legyen közpark a szebb napokat látott városi strand helyén. Most az ügyben állást foglalt Dr. Széll Kálmán, Szombathely díszpolgára, amit Hende Csaba osztott meg hivatalos Facebook-oldalán. A felvetés szerint parkolókat kellene építeni a városi strand helyére, ami egy régi problémát orvosolna, hiszen a kórház környékén a legtöbbször igencsak nehézkes a parkolás.

Kapcsolódó írásaink:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/kozgyules-nyolcszazmillios-ingatlancsomagot-ad-el-a-varos-egy-palyazon-5340629/

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/civil-kezdemenyezes-ne-adjak-el-inkabb-legyen-kozpark-a-regi-varosi-strand-video-5417921/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában