Frissen Vasból

2021.11.10. 07:35

Örökre elaludt az édesanya Jánosházán, akit részeg párja vitt a halálba

Utolsó percekben még elbúcsúzhatott Erzsike szeretett lányától, akit részegen vezető párja vitt a halálba. Alexandra hat éves kisfiát hagyta itt, Bencét Szandi nővére neveli majd.

borsonline.hu/vaol.hu

Fotó: police.hu

Egy részegen okozott tragikus baleset törte ketté egy jánosházai család életét alig két hete. A 24 éves édesanya, Máthé Alexandra ugyanis éppen párja mellett ül a kocsiban, amikor a férfi október 26-án egy kanyarban lesodródott az útról és egy fának szaladt Dáka és Nagyalásony között. Az autóban K. László sofőrön kívül ketten ültek, és bár a másik utas is megsérült, Alexandrát életveszélyes állapotban vitték kórházba – írja a Bors.

Az anyósülésen ülő Alexandra két hétig küzdött az életéért Forrás: Facebook

Az orvosok, kitartóan harcoltak a családanya életéért, azonban Alexandra szervezete tegnap feladta a harcot.

IDŐ KÖZBEN KIDERÜLT, HOGY BALESETEZŐ SZERELME NEM CSAK, HOGY RÉSZEGEN ÜLT AZNAP A VOLÁN MÖGÉ, DE MÉG JOGOSÍTVÁNYA SEM VOLT, A KOCSIT PEDIG MÁR KORÁBBAN KIVONTÁK A FORGALOMBÓL.

Szandi édesanyja, Erzsike lánya balesete óta a poklokat járja:

- AZ UTOLSÓ PERCIG ABBAN REMÉNYKEDTÜNK,HOGY SZANDIKÁM ÉLETBEN MARAD– mondta könnyezve a gyászoló édesanya, aki a koronavírus járvány miatt meg sem látogathatta lányát a kórházban:

- MIKOR FELHÍVTAK, MÁR CSAK ELBÚCSÚZNI MEHETTEM BE AZ ÉN KICSIKÉMHEZ, MÍG AZ A FÉRFI KARCOLÁSOKKAL MEGÚSZTA A BALESETET, ÉS MOST ÉS ÉL, ÉS SZABADON JÁR ÉS KEL, BOTRÁNY!- zokogta az összetört asszony.

Alexandra hat éves kisfia, Bence szerencsére pont nem ült a kocsiban:

- A nagypapájánál volt, belegondolni is szörnyű, hogy mi lett volna, ha ő is ott van. Bencusomnak még nem mondtuk el, hogy az anyukája nincs többé– mondta szomorúan.

Bencét Szandi nővére, Erika fogja nevelni ezután, most közösségi gyűjtést is szerveztek a fiúcskának, aki apa nélkül nevelkedett, most pedig édesanyját is elvesztette. Szandi családja abban reménykedik, hogy a férfit lecsukják:

- Sosem volt szimpatikus nekünk, de mit tehettünk, ha a lányom szerette. Reméljük, hogy élete végéig börtönben marad, és sosem jön ki. Bocsánatot nem kért, de nem is kérjen, erre nincs bocsánat, látni sem akarjuk – szögezte le az asszony.

Aki tud segíteni Bencének, itt teheti meg:

Kedvezményezett neve: BARÁT A BAJBAN Alapítvány

Kedvezményezett számlaszáma: 11748007 24823386

Nemzetközi bankszámlaszám (IBAN): HU26117480072482338600000000

Közlemény: Bence

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában