Frissen Vasból

2021.11.20. 10:00

Újabb felelőtlen és szabálytalan előzés az M80-as autóúton – videó

Egy újabb ámokfutóról készült felvétel.

vaol.hu

Fotó: Olvasó

Oldalunkon jelent meg néhány nappal ezelőtt egy videó, amin az látható, hogy egy Volkswagen személyautó az M80-as úton Körmend irányába haladva életveszélyes manőverrel, a dupla záróvonalat és a forgalom elől elzárt területet is átlépve előz. Nagyon kevésen múlt, hogy nem történt tragédia. A videó bejárta az országot, így eljutott a rendőrséghez is. Arról is írtunk, hogy az eset miatt a Körmendi Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya szabálysértési eljárást indított az autós ellen.

Ismét kaptunk egy olvasónktól videót, szintén az M80-as autóútról, ahol egy újabb szabálytalan és veszélyes előzést rögzített. Bár a felvételen nem látszik, hogy a záróvonalnál, vagy a forgalom elől elzárt területen kezdi-e meg az előzést az autó, ez mindkét helyen tilos.

Kapcsolódó cikkek:

https://www.vaol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/eljarast-inditott-a-rendorseg-az-m80-as-uton-eletveszelyesen-elozo-autos-ellen-5481644/

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/videon-az-amokfuto-vas-megyeben-eletveszelyes-elozes-az-m80-as-uton-5469209/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában