Adni jó!

2021.12.10. 17:48

A Family Center is csatlakozott a Vas Népe jótékonysági adománygyűjtéséhez

vaol.hu

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, útra indítottuk hagyományos adventi jótékonysági akciónkat. Ezúttal három gyermek gyűjtésünk kedvezményezettje. Olvasóink adományait a Lapcom Média Alapítvány 12096705-01312657-00300002 számlaszámára várjuk december 22-én 12 óráig. Az összegyűlt pénzt háromfelé osztjuk majd, és karácsonyra átadjuk a gyermekek családjának. 

 

Hivatalos közösségi oldalán arról tájékoztatták a vásárlókat, hogy a mai napon a Family Center Szombathely is csatlakozott kezdeményezésünkhöz. Az óriás karácsonyfánál lehet megtalálni azt az adománygyűjtő ládát, amelybe bárki a lehetőségeihez mérten elhelyezheti a pénzügyi adományát, vagy más, papírra írt felajánlását, amelyet továbbítani fognak a Vas Népén keresztül a három érintett fiatalnak - olvasható a bejegyzésben. 

 

Kapcsolódó cikkek:

 

 https://www.vaol.hu/vezeto-hirek/2021/12/az-elarvult-janoshazi-kisfiu-mathe-bence-javara-is-gyujtunk-adomanyokat-karacsonyra

 

https://www.vaol.hu/helyi-kozelet/2021/12/edesapjaval-most-egymas-tamaszai-stieber-zsombor-javara-is-gyujtunk-adomanyokat

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában