Összefogás

2022.01.19. 10:49

Márki-Zay korábban Czeglédy ellen buzdított, most együtt tartanak utcafórumot

Míg októberben arra buzdította a szombathelyieket, hogy ne voksoljanak Czeglédyre az előválasztási kampányban, most együtt tartanak utcafórumot.

Vas Népe

Forrás: Czeglédy Csaba/Facebook

„Mi sem jelképezi hitelesebben a baloldali ellenzék korszakváltásra tett ígéretének a komolyságát, minthogy Márki-Zay Péter, az összefogás miniszterelnök-jelöltje a jogerősen elítélt, több bűncselekményben vádlottként szereplő Czeglédy Csaba mellett kampányol- írta meg a mandiner.hu, amely a Kontra facebook oldalra hivatkozik. 

 

 

 

Mint írják: "Nem csak az arcát adja a közös plakátokhoz, hanem január 22-én együtt tartanak utcafórumot Szombathelyen...Czeglédy a börtön helyett a parlamentbe készül, Márki-Zay pedig azt tervezi, hogy beül a miniszterelnöki székbe. Ezek után nem lepődnénk meg, ha Gréczy Zsolt »venné a kezébe« a kulturális tárcát, Szabó Tímea pedig a nemzetstratégiáért felelne.”

 

 

 

Emlékezetes, hogy Marki-Zay Péter, amikor legutóbb Szombathelyen járt még az előválasztási kampányban, akkor éppen arra buzdította a helyieket, hogy ne volksoljanak Czeglédyre. Igaz később lenyilatkozta azt is, hogy az ördögtől is elfogad pénzt és bárkivel összefogna azért, hogy kormányra kerülhessen

 

 

Egyébként  a Humán Operátor Zrt. ügyébe január 19-20-án folytatódik a Kecskeméti Törvényszéken.

 

Frissítés!

 

Pozitív lett Márki-Zay Péter koronavírus-tesztje, emiatt országjáró kampányát megszakította. A baloldali miniszterelnök-jelöltje közösségi oldalán szerda délelőtt azt írta: "Minden külső programot lemondtam, karanténba vonultam és itthonról folytatom a munkát, dolgozom a kormányváltáson. Öt nap múlva egy negatív teszt birtokában újrakezdhetem az országjárást."

 

Márki-Zay szombaton reggel tartott volna Szombathelyen utcafórumot Czeglédy Csabával.

 

Kapcsolódó cikkeink: 

 

https://www.vaol.hu/vezeto-hirek/2021/12/felhaborodtak-a-vas-megyei-faluvezetok-elutasitjak-marki-zay-peter-kioktato-hangnemet-a-politikai-megosztas-szandekat

 

https://www.vaol.hu/helyi-kozelet/2021/11/otszaz-forintot-fizettek-voksukert-toronyi-romaknak

 

https://www.vaol.hu/vezeto-hirek/2021/12/igy-velekednek-a-szombathelyiek-marki-zay-rezsicsokkentest-tamado-kijelenteseirol-video

 

https://www.vaol.hu/orszag-vilag/2021/12/marki-zay-felvilagositana-a-falusi-egyszeru-tudatlan-embereket

 

https://www.vaol.hu/vezeto-hirek/2022/01/illes-karoly-nemeny-andras-czegledy-csabanak-epit-adatbazist

 

https://www.vaol.hu/vezeto-hirek/2021/10/ket-eve-erre-szavaztak-a-szombathelyiek-politikai-csatater-a-varos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában