Előre megy

2022.05.07. 14:56

A Fidesz-KDNP képviselőjelöltje leadta az ajánlásokat a sárvári időközi választáson való induláshoz

vaol.hu

Forrás: Facebook/Németh Róbert

Mint arról korábban beszámoltunk, időközi választást tartanak Sárváron június 26-án. A Fidesz-KDNP jelöltje Németh Róbert, ma le is adta a jelöltséghez szükséges aláírások többszörösét.

Ezt Kondora István,  a város polgármestere jelentette be hivatalos facebook oldalán. Mint írta: "ROBIVAL SÁRVÁR ELŐRE MEGY! Németh Róbert, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje ma leadta az időközi választáson való induláshoz szükséges aláírásokat! A Fidesz frakciója is támogatja őt, szükség van rá a városépítő munka folytatásához! Kérem, támogassák őt!"

Németh Róbert facebook oldalán azt írta: "Ma reggel 8 órakor vehettem át az ajánlóíveket a választási irodán, és délelőtt már elsőként le is adtam a jelöltséghez szükséges aláírások több mint háromszorosát. Köszönöm az aláíróknak a gyors segítséget és a sok biztatást és támogatást, amelyet ma és az elmúlt napokban is kaptam és folyamatosan kapok! "

Kapcsolódó:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában