Hamis információ

2022.09.03. 16:38

Hende Csaba levélben is felszólította Neményt: nevezze meg a hamis hír forrását

Hivatalos levélben is felszólította Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője Nemény András polgármestert: jelölje meg, ki volt annak a hamis információnak a forrása, hogy a kórházzal szembeni parkoló ügyében érintett vállalkozó az ő kampányát segítette.

vn

Forrás: VN-archív

Fotó: Cseh Gábor

Szombaton közösségi oldalán tette közzé az országgyűlési képviselő azt a hivatalos levelet, amit ehhez kapcsolódóan Szombathely polgármesterének írt, és amiben megerősítette: a megfelelő jogi lépések megtétele érdekében kívánja tudni, kitől származik a hamis információ. Ha Nemény András azt nem mondja meg, akkor a bírósági eljárást kénytelen ellene megindítani az országgyűlési képviselő.
"Szeretném világossá tenni, hogy a volt városi strand területével kapcsolatos zűrzavaros ingatlanmutyiban nem én vagyok az érintett, hanem Ön. Ön személyesen írta alá mind az ingatlan elkótyavetyéléséről szóló, mind pedig a visszavásárlási szándékról szóló szerződést. Ön van tehát meglehetősen szoros kapcsolatban az érintett vállalkozóval és nem én" - írta Hende Csaba Nemény Andrásnak. Majd a politikus a levél végén rámutatott: a városvezető olyan feltételekkel írta alá a régi városi strand visszavásárlására vonatkozó szerződést a vállalkozóval, ami a parkoló-projektet eleve ellehetetlenítette.
"Vagyis úgy tűnik, hogy a szombathelyi polgárok és a város érdekével ellentétben az ön politikai haszna és a vállalkozó üzleti érdeke  - vagyis az, hogy a területen lakópark épüljön - kerül előtérbe" - zárta levelét Hende Csaba.

A teljes levél itt olvasható.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában