Family Center

2022.09.11. 19:11

Őszköszöntő bevásárlónapok Szombathelyen -  Vas Népe-kuponokkal - fotók

vaol.hu

Fotó: © Szendi Péter

A  Family Center bevásárlóközpontban őszköszöntő bevásárlónapokat tartottak hétvégén. A Vas Népével együttműködve, az újságban, illetve a honlapunkon olyan kuponokat találhattak az olvasók, amelyeket beváltva a bevásárlóközpont több üzletében is kedvezményhez juthattak.

Összesen 18 üzlet vett részt az akcióban.

Az olvasók - és vásárlók -, akiket megszólítottunk,  elmondták:  ezekben az időkben nagyon jól jönnek az ilyen események, hiszen a nagy bevásárlás esetén nem mindegy, hogy mekkora a végső összeg.

Voltak, akik könyveket vásároltak, mások sportcuccokat, vagy épp az ősz beköszöntével az őszi ruhakollekciójukat bővítették.

– Szerintem ez egy nagyon vagány dolog, főleg így az egyetem megkezdése után, én személy szerint ruhát vettem, egyetemista vagyok, szóval meg kell gondolnom mire adom ki a pénzt – mesélte András.

Rebeka elmondta: – Én már nagyon régen kinéztem magamnak egy könyvet, amikor megtudtam, hogy lesz akció, tudtam, hogy végre megvehetem. 

Jó lesz a hosszabbodó őszi estéken olvasni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában