Bejegyzés

2023.07.08. 14:32

Várják a javaslatokat az év civil szervezete és a kulturális életműdíjra is Szombathelyen

Augusztus 31-éig várják a javaslatokat a „Szombathely Kultúrájáért Életműdíj”, a „Weöres Sándor-díj” és „Az Év Civil Szervezete” díjra az önkormányzatnál.

VN

Fotó: Cseh Gábor

Az önkormányzat honalpján közzétett felhívás szerint „Szombathely Kultúrájáért Életműdíj” annak a személynek adományozható, aki hosszabb időn át - de legalább 25 éven keresztül - a kultúra területén végzett kiemelkedő munkájával és életével a város polgárai körében közmegbecsülést szerzett. "Weöres Sándor-díjban" olyan művészeti tevékenységet folytató személy, csoport vagy alkotó közösség részesülhet, aki/ami Szombathely város művészeti életében végzett kiemelkedő munkájával környezetében megbecsülést szerzett, vagy Szombathely város hírnevét gyarapítja. „Az Év Civil Szervezete” elismerés pedig azoknak a szombathelyi székhelyű egyesületeknek, alapítványoknak adományozható, amelyek legalább 5 éven keresztül aktívan, eredményesen működtek a vasi megyeszékhelyen, és az önkormányzattal való együttműködésük, önkéntességben való részvételük kiemelkedő.

A felterjesztéshez szükséges nyomtatványt és az adatkezelési tájékoztatót a Polgármesteri Hivatal Egészségügyi és Közszolgálati Osztály Egészségügyi, Kulturális és Köznevelési Irodáján lehet átvenni, de azok elérhetőek az önkormányzat honlapján is. 
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában