Köszöntés

2023.09.11. 07:00

A 90 éves Tila bácsit köszöntötték Andrásfán - Autót már nem vezet, de fűnyíró traktorral még elmegy a templomba misére

Merklin Tímea

Forrás: Bakos Jánosné Serman Bernadett

Andrásfa önkormányzata nevében köszöntötte vasárnap délután a 90 éves Serman Attilát Nyári Mátyás Zsuzsanna polgármester, megköszönve mindig támogató észrevételeit, javaslatait, és amit a templomért tett, Tila bácsi kezdeményezte a felújítását.

Amint megtudtuk, Serman Attila a feleségével, Ilonkával, Betti lányával, vejével és egy unokájával él együtt egy szép nagy házban. A teljes családot két lányuk, négy unokájuk és három dédunokájuk teszi ki. Dani unokája is a faluban telepedett le, ő ajándékozta meg három dédunokával (Oliva, Bence, Dominik).

A polgármesterasszony elmondta: Tila bácsi még mindig nagyon aktív, rendszeresen tesz-vesz a ház körül, jelenleg a kerítésépítésben segít. Az unokáknak nemcsak feladatot, kétkezi munkát ad, de meg is mutatja, mit hogyan kell csinálni. Gépkocsit már nem vezet, de még szeret mozgásban lenni, például néhány hete fűnyíró traktorral ment el a vasárnapi misére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában