Helyi közélet

2023.09.10. 12:17

Bűnmegelőzés humorral

Vaol.hu

Illés István, művésznevén "Ayala" nyugalmazott rendőr és humorista ingyenes humoros bűnmegelőzési előadására invitálják a lakókat Daraboshegy község közösségi oldalán. 2023. szeptember 25-én, hétfőn 17 órára várják az érdeklődőket a katafai önkormányzatra. Az előadó leginkább az idősek sérelmére elkövetett bűncselekmények, elszenvedett balesetek megelőzése érdekében – megtörtént esetekről tart humorral, zenével fűszerezett előadást, miközben sok hasznos tanáccsal látja el hallgatóságát - írják a község oldalán. 

Szó esik a banki csalásokról, ismerteti a besurranó tolvajok trükkjeit, az elrabolt unoka esetét, akinek a kiváltásáért az aggódó nagymamától pénzt akartak kicsalni. Bárki válhat áldozattá, nem szabad lakásunkba idegeneket beengedni, legyen az jól öltözött, határozott fellépésű, vagy épp segítőkész szerelőként ajánlkozó, de a magát áldozatnak álcázó embereket sem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában