Helyi közélet

2023.09.26. 20:18

Hivatalosan is családbarát az Agora Sportház

Hivatalosan is családbarát az Agora Művelődési és Sportház, miután az Agora Savaria Nonprofit Kft. megkapta a Családbarát Munkahely és Családbarát Szolgáltató Hely védjegy minősítést.

A tanúsítvány szerint az Agora családbarát intézkedéseivel mind a munkavállalók mind a Sportház látogatói nap mint nap találkozhatnak. Az auditálás során a gyerekbarát szolgáltatásokat, családközpontú intézkedéseket tartalmazó pályázati anyagot alapul véve, a helyszíni szemlét követően mindkét címre jogosultnak ítélték a sportházat, amely idén ünnepli fennállásának 60. évfordulóját. Az épületben van kialakított játszóhelyiség, baba-mama szoba, illetve gyermekkel igénybe vehető munkaállomás játszósarokkal. A kicsik fogadására is alkalmas munkahelyi környezet kialakítása megoldást biztosít, ha hirtelen kilátástalan helyzetbe kerül a szülő a gyermeke felügyeletét illetően. Pelenkázóhelyiség, gyermekvécé eddig is rendelkezésre állt, a bejárat babakocsival is megközelíthető, és az épületen belül is akadálymentes a közlekedés. Változatos szolgáltatásokkal folyamatosan támogatja dolgozóit az Agora, a kedvezményes gyermektáboroztatás mellett szűrővizsgálatokat, egészségügyi tanácsadásokat, relaxációs tréningeket szervez az intézmény munkatársainak. A munkavállalók véleményére, ötleteire is számít az Agora vezetése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában