Összejövetek

2023.11.16. 08:37

Egy csésze tea, egy szelet sütemény és sok nevetés – Újra teadélután Jánosházán

Rendkívül sokan érkeztek múlt hét vasárnap a jánosházi Művelődési Központba, ugyanis hosszú szünet után újraindult a híres városi teadélután. A COVID és az elszálló gázárak miatti kényszerszünetet követően újra találkozhattak a helyi nyugdíjasok, még sztárvendéget is hívtak.

Csabai Bernadett

Forrás: Jánosháza Televízió - Horváth Zoltán

A COVID miatti kihívások és a megfizetetlen gázszámlák miatt egy jó ideje nem volt teadélután Jánosházán, most viszont újra beindult az élet és Kiss András polgármester megkeresésünkre elmondta: nem csak egyszeri alkalomról beszélhetünk, visszatérő programlehetőségként szeretnének újra rendszeresen teadélutánokat tartani. Legközelebb jövő év januárban és februárban lehet számítani rá. 

A nagy számú részvétel miatt úgy tűnik, nagy is az igény az ilyen közösségépítő délutánokra, alig maradt üres szék a Művelődési Központ termében. Elsőként a polgármester üdvözölte a résztvevőket – nagyrészt jánosházi nyugdíjasokat - majd a délután teázással és beszélgetéssel folytatódott. A színpadon a vidám zenész, Dudar Feri szórakoztatta a közönséget magyar mulatós dallamokkal és ahogy illik, díszmagyar szerelésben. A délután közös játékkal zárult, együtt bingóztak a helyiek, a sok kicsi ajándék mellett pedig három főnyereményt is kiosztottak a szerencsések között. 

A városban élőknek újra elérhető lesz ez a program, a városvezetés szeretettel vár minden érdeklődőt egy finom teára, egy süteményre, és egy kis közösségi élményre – legközelebb januárban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában