Ez történt

2023.11.06. 07:00

Súlyos baleset Jáknál, épül a karácsonyi mesebirodalom, parázs mérkőzés a zalaiak ellen - Az elmúlt hét legolvasottabb hírei

Összefoglaltuk az elmúlt napok fontosabb vasi eseményeit.

Vaol.hu

Súlyos baleset Jáknál, egy gyerek is megsérült

Kedden délelőtt súlyos közlekedési baleset történt Szombathely és Ják között. Információink szerint egy Renault kisteherautó haladt Ják felől Szombathely irányába, amikor egy erősen jobbra ívelő kanyarban a jármű megcsúszott, majd áttért a szembejövő sávba, ahol összeütközött egy szemből szabályosan érkező Opel személyautóval. Az ütközés után mindkét jármű megpördült, az Opel az út melletti területen állt meg.

 

Már épül a Karácsonyi Meseház Csákánydoroszlóban, megvan a nyitás időpontja is

Idén újra kinyit a Karácsonyi Meseház Csákánydoroszlóban, a látogatók kétezer négyzetméteren gyönyörködhetnek a fényes és kreatív ünnepi dekorációkban. Gyurján János ötletgazda és segítői gőzerővel készülnek a nyitásra.

 

Hősiesen helytállt a Hali - A labdarúgó MOL Magyar Kupában a ZTE szerencsével nyert 2-1-re

A labdarúgó MOL Magyar Kupa 4. fordulójában a szomszédvári derbin a ZTE 2-1-re nyert a Haladás ellen.

 

A próbaidő alatt megszüntették a kőszegi házi gyermekorvos egészségügyi szolgálati jogviszonyát

A képviselő-testülete október 31. napjával a gyermekorvos egészségügyi szolgálati jogviszonyának próbaidő alatti azonnali hatállyal való megszüntetéséről döntött.

 

Teljes útzár volt - Villanyoszlop dőlt a 86-os számú főútra Szombathely térségében, a Petőfi-telepnél

Villanyoszlop dőlt a 86-os számú főútra, a 74-es kilométerszelvénynél, a Petőfi-telepnél, amely miatt teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt a rendőrök.

 

Adventi vásár Szombathelyen, újdonságokkal: Mikulás-ház, kisvonat, fénybusz és Joulupukki

Mesebeli fénybusz, Mikulás-ház és az Alma együttes és Joulupukki,  a finn Mikulás – tele lesz újdonsággal a szombathelyi adventi vásár. Pénteken a Fő téren tartottak sajtótájékoztatót.

 

Megint áradt a Rába - fotók

Szinte napra pontosan két hónappal ezelőtt vonult le egy komoly árhullám a Rábán, a folyó augusztus 5-én 505 centiméterrel tetőzött Körmendnél. November 3-án, pénteken este újra jelentősen megemelkedett a vízszínt, közel 290 centiméteres volt a vízállás. 

 

Sarki fényt fotóztak Kőszeg mellől

Nagyon ritka és erős sarki fény volt látható Kőszegen és környékén. A jelenség csupán egy-két percig tartott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában