Váratlan lemondás

2023.12.04. 18:59

Elmarad Rúzsa Magdi szombathelyi koncertje

Vaol.hu

Forrás: MW-archív

Közleményben arról tájékoztatták lapunkat, hogy a 2023. december 5-én Szombathelyre, az AGORA-Művelődési és Sportházba tervezett Rúzsa Magdi koncertet betegség miatt elhalasztják.

 

Az új időpont 2024. március 5., kedd.

 

A helyszín és a kezdési időpont változatlan.

 

A megváltott jegyek érvényesek, de ha Önnek a koncert új időpontja nem alkalmas, úgy a megváltott jegyeivel kapcsolatban az alábbi lehetőségeket tudják felajánlani: 

 

• Beválthatja azt ún. szabad felhasználású jegyre 

 A szabad felhasználású jegy az eredeti jegy értékében felhasználható 2024.12.31-ig, egy Ön által választott előadásunk jegyének megvásárlásakor a gag.jegy.hu weboldalon. Amennyiben az új előadás jegy ára magasabb, mint a szabad felhasználású jegy értéke, a különbözetet bankkártyával kiegyenlítheti. Amennyiben a szabad felhasználású jegy értéke a magasabb, akkor akár több jegy vásárlásánál is felhasználhatja. 

Ezt az opciót az alábbi linken tudja érvényesíteni:

 https://www.jegy.hu/csereszabadfelhasznalasujegyre

  • Igényelheti a jegye visszaváltását: https://www.jegy.hu/onlinejegyvisszavaltas

 Választásukat 2023. december 17-ig jelezhetik! Igényüket rögzítjük, majd az igénylésre megadott határidőt követően azokat teljesítjük.

Az AGORA Jegyirodában személyesen vásárolt jegyek 2023. december 17-ig visszaválthatók a vásárlás helyszínén. (AGORA-Művelődési és Sportház, 9700 Március 15. tér 5. Tel.: 06 20 502 9351)

Köszönjük szíves megértésüket! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában