Összefogás

2023.12.11. 17:44

Perl Zoltán, a Falco KC kosárlabdázója is a Barnahus mellé állt (videó)

Perl Zoltán, a Falco KC kosárlabdázója is arra buzdítja olvasóinkat: támogassák a Vas Népe és a vaol.hu jótékonysági adománygyűjtő akcióját.

Gáspár Eszter

Perl Zoltán

Perl Zoltán, magyar válogatott kosárlabdázó, a Falco KC játékosa is a jó ügy mellé állt.  Videóüzenetben beszél arról, hogy miért fontos a Barnahus támogatása https://barnahus.hu/ és miért lenne jó egy új játszótér a Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat (TEGYESZ) udvarán. 

Mint fogalmaz: az új játszóteret a Barnahushoz kihallgatásra érkező gyermekek és a TEGYESZ lakói is használhatnák jövő tavasztól, ha összegyűlne a 15 millió forint. 

Ezért támogatja a Vas Népe és a vaol.hu idei jótékonysági adománygyűjtését, amely a Barnahus szombathelyi szolgálatának gyűjt egy új játszótérre.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy 15 millió forintra lenne szükség egy új játszótér felépítésére. 

Ha ön is szeretne segíteni, akkor megteheti: a Lapcom Média Alapítvány Vas Népe és vaol.hu olvasói adományoknak nyitott alszámlájára december 21-én 12 óráig várják az adományokat.

Ha többet szeretne tudni a témáról, akkor nézze meg ezt a cikket! 

Segítsünk együtt a Barnahusnak!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában